NC - Industrial Test SystemsSenSafe® Boris's Mercury Check higanyteszt

A SenSafe® Boris' Mercury Check™ egy gyors és egyszerű módszer az alacsony higanyszint tesztelésére vízminőség-ellenőrzéshez.

Az USEPA által a higanyra vonatkozóan meghatározott maximális szennyezőanyag-szint (MCL) 0, 002 ppb. A Boris' Mercury Check™ segítségével egyszerűen ellenőrizheti, hogy a víz jóval ez alatt a szint alatt van-e. A higany rendkívül alacsony szintjét érzékeli a 0, 0-0, 08 ppb tartományban. A SenSafe® Boris Mercury Check™ kiválóan alkalmas a folyamatok tesztelésére, és ideális az ivóvíz nem biztonságos higanyszintjének kimutatására. Ez a teszt csak Hg+²-ionokat mutat ki a mintában. Más fémekkel kölcsönhatásba léphet.

A pontos színtábla a palack hátulján található és nincs szükség más reagensekre vagy tartozékokra. Tesztcsíkjainkon elenyésző mennyiségű vegyszert használunk, melyek ezáltal rendkívül bizotnságosak és veszélytelenek. Az OSHA hatálya alá tartozó terméknek számítanak és nem igényelnek biztonsági adatlapot.

Megjegyzés: ez a teszt csak a Hg+2 ionokat fogja kimutatni a mintában. *A higanyra az USEPA által meghatározott maximális szennyezőanyag-szint (MCL) 0, 002 ppm (2 ppb), és ez a tesztcsík ilyen alacsony szintet is képes tesztelni.

Méréstartomány: 0, 0, 0, 002, 0, 005, 0, 01, 0, 02, 0, 04, 0, 08 ppm (mg/l)

  • Termékleírás
  • Leírás