NC - Industrial Test SystemsPoolCheck® 3in1 Pool & Spa

Állapítsa meg pillanatok alatt, hogy medence- és fürdővize biztonságos-e.

Kiváló minőségű PoolCheck® márkánkat kifejezetten a medence és a fürdő tulajdonosaira terveztük. Ezek a csíkok könnyen használhatók, gyorsak és pontos eredményt nyújtanak.

A palack hátulján pontos színtábla található az eredmények ellenőrzéséhez és megértéséhez. Ez a 3 az 1-ben egyszerű, színes tesztcsík egy kompakt medence- és fürdővíz-ellenőrző teszt, lehetővé teszi a következő paraméterek tesztelését a vízben: teljes lúgosság, szabad klór és pH, valamint a szabad klórpárna használatával a szabad bróm tesztelését is. 

Ezek a tesztcsíkok egyedülálló biztonsági funkcióval, ún. „kifehérítés-figyelmeztetéssel” rendelkeznek: ha túl sok klór van a vízben, elfeketednek.

Előfordulhat, hogy más tesztrendszerek nem mutatják ki, ha a klórszint túl magas. Éppen ellenkezőleg: ha több klór van a vízben, mint amennyit a teszt mérni képes, a jelzés „nulla” lehet, ami veszélyesen magas klórszintet eredményezhet a vízben. A „kifehérítésre” vonatkozó figyelmeztetés megakadályozza, hogy ez megtörténjen, és magas szintű biztonságot nyújt a medencék és gyógyfürdők számára, ezért ezeket a tesztcsíkokat előnyben részesítik a szakemberek.

Széles méréttartomány:

Szabad klór: 0, 0, 5, 1, 3, 5, 10, 20 ppm
Bróm: 0, 1, 2, 6, 10, 20, 40 ppm
Teljes lúgosság: 0, 40, 80, 120, 180, 240, 360 ppm
PH: 6, 0, 6, 4, 6, 8, 7, 2, 7, 6, 8, 2, 9, 0

  • Termékleírás
  • Leírás